söndag 22 maj 2016

Vidare läsning och tips kring kost


Första veckan 
   Det har nu gått en vecka sedan jag började att blogga. Jag har tyckt att detta varit väldigt roligt vilket jag har all er respons och feedback att tacka för! Ni är bäst! Det är svårt att förklara hur kul det är att höra hur ni tagit till er kunskap och testat recept. Det motiverar mig verkligen till att fortsätta skriva.
   Nästa vecka kommer det handa om sömn. Vad sömnkvalitet, sömnbrist och sömnhälsa innebär. Hur du enkelt kan ta kontroll över din sömn och hur du kan förbättra den.

   Idag tänkte jag tipsa om fortsatt läsning och lyssning angående kost för dig som inte fick nog den här veckan.

    Podcasts
Jag rekommenderar er att söka efter Podcasts med Jimmy Moore och/eller Brad Pilon. Podcastskanalen Becoming Superhuman är också superbra. Utöver det så kan man hitta en massa intressanta intervjuer och diskussioner om kost genom att söka på bl.a. Keto, ketogen, intermittent fästing, etc.

Länkar
   Kostdoktorn. En av de bättre svenska sidor som finns när det kommer till kost. Där skrivs det om allt möjligt intressant. Recept, filmklipp och sånt där kul! http://www.kostdoktorn.se
   Kostdoktorn har även en engelsk motsvarighet som har riktigt mycket bra recept. Här kommer en länk ang bröd!  http://www.dietdoctor.com/low-carb/recipes/bread